18/11-2017 Du er her : Forside >> Klubben >> Uddannelse Og Kurser

Brugernavn:
Adgangskode:

Uddannelse og kurser

Klubben kan tilbyde en CMAS uddannelse, samt forskellige andre kurser.
Der kan v√¶re gebyrer og fysiske krav forbundet med de enkelte kurser, kontakt klubben for at h√łre n√¶rmere.

For alle kurser gælder, at medlemskab af Haslev Sportsdykker Klub er påkrævet.

CMAS *, **, *** Snorkeldykker: Her lære du, at dykke med snorkel, maske og finner.

CMAS * Apparatdykker:
Giver adgang til dykning med apparat i √•bent vand sammen med instrukt√łr eller erfaren dykker.

CMAS ** Apparatdykker:
Giver adgang til dykning med apparat i åbent vand over hele kloden ved forevisning af CMAS certifikat.

CMAS *** Apparatdykker:
For dem der √łnsker at f√• en bedre teoretisk og praktisk forst√•else og f√¶rdigheder. Et krav for dem der vil uddanne sig til instrukt√łrer.

CMAS Instrukt√łr:
Du kan blive *, ** og *** instrukt√łr. Uddannelserne foreg√•r i DSF regi, hvor du m√• forvente at skulle bruge en del weekender p√• teori og praktisk uddannelse.

B√•df√łrer kursus:
Det er klubbens m√•l at afholde et kursus om √•ret for, at im√łdekomme det lovbefalede krav.

T√łrdragts kursus: .
Har du lige k√łbt t√łrdragt og har behov for instruktion kan vi give det i sv√łmmehallen.

Dykkerleder kursus:
Et kursus i DSF regi, hvor du lærer at lede en dykning på forsvarlig og sikker vis.

Natdyknings kursus:
Vil du lære. at dykke om natten og opleve en anderledes må, at dykke på er dette kursus lige sagen.

Vil du vide mere, så kontakt os.

Chat
07:44   26-05-2017
Tilbud til en flaskebygger:
Jeg har f√łlgende i overskud til fri afhentning efter aftale:
3 stk. 7 liter stålflaske 200 bar med 5/8 konisk gevind.
2 stk. 10 liter stålflaske 200 bar inkl. 5/8 konisk drægerventil.
2 stk. 10 liter stålflaske 200 bar med 3/4" gevind.
2 sæt flaskemanifold med ventiler til db. 2 x 10 liter med 3/4" (mrk Nemrod).
2 stk 10 l flaskebunde, 1 sæt tankbånd til 2x10 l.

mvh Kim Christensen
19:46   17-05-2017
Der vil i efter√•ret 2017 blive afholdt Nitrox dykke & blenderkursus i klubben med Kim L√łvbo som instrukt√łr, mere info f√łlger.

Ligeledes er et f√łrstehj√¶lpskursus i klubben i planl√¶gningsfasen, ogs√• i efter√•ret 2017.
14:27   08-04-2017
P√• grund af skolernes p√•skeferie er n√¶ste mulighed for sv√łmmehal fredag den 21. april.

Check turplanen for ture i påsken.

God påske
11:29   26-03-2017
p√• sidste m√łde i bestyrelsen snakkede vi om at hvis der er folk der har speedb√•ds certifikat og gerne vil v√¶re b√•df√łrer, s√• vil vi gerne tage en l√łrdag eller s√łndag ud af kalenderen og sejle med jer, give jer en intro til b√•d og navigation samt lave nogle √łvelser med b√•den, MOB og havneman√łvre.
skriv en mail til mig, mortenmorklive.dk
med hvorn√•r i kan og s√• pr√łver jeg at samle nogle stykker og komme p√• vandet.
11:24   26-03-2017
S√¶sonen st√•r for d√łren og vejret begynder at ligne for√•r.
hvis du som aktiv dykker g√•r og dr√łmmer om en tur i vandet, s√• skriv her p√• siden eller p√• haslev sportsdykker klub facebook side, s√• h√•ber vi andre dykker fra klubben kommer ud af skabet og dykker med :-)
er det b√•d ture du dr√łmmer om finder vi en der m√• sejle b√•de og ogs√• en der m√• k√łre med den, men husk alle kan byde ind med ture s√• kom frisk.
12:40   29-12-2016
Der er UVR tr√¶ning i sv√łmmehallen
mandag d. 2.januar kl. 19:30 - 21:00.

Mvh Kim C
20:21   20-12-2016
Morten M
Brian H
21:31   13-11-2016
Hej dykkere
Vores vinters√¶son er i fuld gang i sv√łmmehallen.
Vi er nogle stykker, som gerne vil tilsikre, vi alle får en god oplevelse, når der er fredagstræning.
Derfor har kim Christensen, Jack og Brian aftalt, at vi hver især starter med at sætte os på træningen de næste 3 fredage.

Når du kommer til træning, vil du være sikker på der er træning fra kl. 20.00
Fredag den 18. november ‚Äď Brian
Fredag den 25. november ‚Äď Kim
Fredag den 2. december ‚Äď Jack

Kom og m√łd op, s√• vi kan g√łre vores kroppe klar til julens dejlige mad.
Hvis vi er rigtig gode resten af vinters√¶sonen, vil vi v√¶re bikini-klar til for√•ret 

Skulle du have en lyst til at afholde en fredagstræning, så må du endelig give lyd.

Vi ses i sv√łmmeren p√• fredag

19:14   12-10-2016
Der er √•bent i sv√łmmehallen for os i n√¶ste uge i skolernes efter√•rsferie:
Mandag kl 20 til 22, vi spiller kamp med start kl. 20:40
Fredag kl- 19-21 Bemærk 1 time tidligere, både i vandet og i klubben :-)
19:14   12-10-2016
Der er √•bent i sv√łmmehallen for os i n√¶ste uge i skolernes efter√•rsferie:
Mandag kl 20 til 22, vi spiller kamp med start kl. 20:40
Fredag kl- 19-21 Bemærk 1 time tidligere, både i vandet og i klubben :-)

Haslev Sportsdykker Klub - Klubben i det grønne.

Produceret af Webproduktion.dk